夫James,リタイアグレイハウンドのSakura,Peachesと一緒にポートランド郊外に住んでいます。


by j_mcrorie
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The regrettable food party

The regrettable food party と題されたパーティ。
このパーティの主催者、Lonさんは、
1940,50,60年代のレシピを見てびっくり! 今ではありえないメニュー!
昔の人はこんなもの食べていたの!?
驚きの、そして懐かしいメニューを再現してくれました。
The regrettable food party.
Food of the 1940's, 50's, 60's. What were they thinking?
How they eat this bilge??
Our leader Lon created a classic era menu.
The menu was full of surprising and good old-style food.
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前菜
Bold Beginnings
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当時人気のスタイルは、小さな前菜をつまようじで刺したデコレーション。
パセリで彩りを加えるのも欠かせません。
ウインナーソーセージに缶詰のマッシュルームをおしゃれに合わせました。
仕上げにはマスタード。
鮮やかなパセリのグリーンが食欲をそそります。
In that era, one of the popular styles was serving with toothpicks.
Parsley was necessary as a garnish.
Vienna sausage mixed with canned mushrooms. Dont forget to dip in mustard! Green parsley to increase your appetite.

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みんなでマエストロLonの指示に従ってデコレーション。ウインナー、ベーコン、スパムなど加工肉を使うのがポイントです。どれも塩辛くなってしまいますが。
People forrowed Maestro Lon's instructions.
Vienna sausage, bacon, spam. Using cooked meat is the point of the menu.
It tasted kind of salty though.


メインコース
Main Assault

まずはキャベツ、もしくはレタスを敷くのがお約束。
To start, you had to spread cabbage or lettuce on plates.
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Here is some of the astonishing menu!
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キャベツに包まれたミートローフ。下にはたっぷりトマトケチャップを敷いています。
Hun cuisine(Swamp thing): Savory meat loaf stuffed in cabbage with processed tomato blood and green olives.


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缶詰めサーモン、パン、玉ねぎなどをフードプロセッサーでミックスしたサーモンローフ。
ホワイトソースをたっぷりかけていただきます。
Horrors from the Briny Deep: Salmon loaf with creamed fish eggs (peas and onions)

ここまでは「あり」なメニュー。なかなか美味でした。
I thought they tasted fine, actually they were nice!


Here we go!

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さくらんぼゼリーにコカコーラをミックスしたサラダ!
Bing cherry Jell-O salad with coca-cola.


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ライムゼリーにマヨネーズ、チーズを乗せました! 意外とこれはおいしかった。Jamesは嫌いだったみたいだけど。
Lime Jell-O with pears, mayo and sharp cheddar cheese!
Actually, this tasted great.
James said "yuk" though.



デザート
Final Endings

チョコレートケーキ、ケチャップ入り! 味は…まさにパワー オブ ケチャップ。チョコレートの味は見事に消えていました。
The power of Ketchup: chocolate cake with that special commercial ingredient. Chocolate flavor was overpowered!
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なぜこのような不思議なメニューが生まれたのか?
その背景には40~60年代、あらゆるものを売らんがために、販売戦略の一環として、新たなメニューが生み出されたそうです。
ちなみにチョコレートケーキにケチャップを入れるのはしっとりさせるためだそう。

So why did this strange menu even exist?
In that era, menus were created as part of a sales strategy for certain products.
Ketchup was suggested for use in chocolate cakes to keep the cake moist.



すべてのメニューは私にとって未知のものでしたが、
みんな「懐かしい」「母がよくつくってくれた」なんて言いながら食べていました。
Everything was new for me.
People said "It reminds me of elementary school parties..."
" My mom used to make this..."
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豪華なメニュー&レアものワインのパーティよりも、ずっと楽しいパーティでした!
We had a lot of fun with friends. That was much better than a "gourmet" menu and rare wine party!
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by j_mcrorie | 2008-09-01 01:59 | 食べ物